Hoe maak je tuinmeubelstoffen snel schoon?

Hoe maak je tuinmeubelstoffen snel schoon?

Ongeacht de stof, voor een gemakkelijke opruiming na misschien een weekend of twee buiten tijdens de zomermaanden, is hier een beproefde methode. Hoewel hiermee geen zwaar vuil wordt verwijderd, verwijdert het wel los stof en vuil dat onvermijdelijk is als u buiten zit. Zeker bij grotere stukken zoals een parasol, of een loungebank tuin.

Ga eerst met een zachte borstel over de stof om eventueel los vuil te verwijderen. Spoel het daarna af met koud water met behulp van de tuinslang. Vul een emmer met een oplossing van warm water en een scheutje afwasmiddel. Je hebt niet veel nodig, net genoeg om op te frissen.

Veeg de stof af met een microvezeldoek.

Als b.v. Als er opgedroogde vogelpoep op zit, laat u de natte doek er gewoon een paar minuten op liggen. Het warme water is vaak voldoende om ze zacht te maken, zodat je ze weg kunt vegen. Vermijd schrobben indien mogelijk.

Zoals eerder vermeld, kunnen de meeste outdoorstoffen met deze methode worden gereinigd. En hoewel de meeste van deze stoffen zijn ontworpen om zowel weerbestendig als schimmelbestendig te zijn, zorgt af en toe wassen met deze methode er gewoon voor dat ze er fris uitzien (en ruiken). We willen er nogmaals op wijzen dat hoewel deze methode veilig is, het belangrijk is dat u de onderhoudsinstructies en labels van de fabrikant volgt. Als je uitneembare buitenstoffen hebt, zoals B. onze kussenslopen, stop ze gewoon in de zachte cyclus op 30 graden.

Wanneer we dit doen, voegen we ook een kleurbeschermer of een Oxi-principe vlekverwijderaar toe als het gaat om lichtere stoffen die kunnen vervagen of witte kledingstukken die vlekken bevatten. Wat het drogen betreft, mag u nooit een wasdroger gebruiken. Je kunt ze het beste buiten in de zon drogen. Als ze gestreken moeten worden, gebruik dan veel stoom, niet te heet, en leg er een theedoek overheen om de stof te beschermen. Niet direct strijken, dit laat witte vlekken achter op de stoffen en kan de beschermlaag beschadigen.

Hoe maak je tuinmeubelstoffen snel schoon?
Schuiven naar boven